“O Bayern Münih’in Road Runner’ı”

Borussia Dormund – Bayern Münih maçı sonrası Hansi Flick oyuncularını överken, Lucian Favre şampiyonluk talihlerinin zora girdiğini vurguladı.
Der Klassiker iki ekibin aktörleri müsabakayı kıymetlendirdi..
Göreve gelmesinin akabinde çıktığı iki derbiyi de gol yemeden kazanan Hansi Flick: “Bugün şampiyonluk yolunda dev bir adım atmak istiyorduk ve bunu başardık. Grubunun performansından dolayı çok memnunum, cesaretli ve konsantreydik” biçiminde konuştu..
Bayern cephesinden Thomas Müller de kameraların karşısındaydı..
Kendine has sempatik halleri ile çabayı kıymetlendiren Müller, grup arkadaşı Alphonso Davies’i ünlü çizgi sinema karakterine benzetti ve “Davies tüm kalbini alana koyan ve rakibin beklemediği anlarda ortaya çıkan çok güçlü bir futbolcu. O Bayern Münih’in Road Runner’ı” yorumunu yaptı.
Dortmund teknik yöneticisi Lucian Favre ise birinci yarıda âlâ bir oyun ortaya koyduklarını fakat final paslarında eza yaşadıklarını belirtti.
Favre çabayı; “İzleyenler açısından çok keyifli bir maçtı. Ekibimin performansından mutluyum. Kimmich şahane bir gol attı ve puan farkı yediye yükseldi. Kalan altı maçta farkı kapatmak kolay olmayacak. Bundan sonraki süreçte işimiz çok zor” formunda yorumladı.

Başa dön tuşu