Juventus’ta flaş ayrılık!

İtalya Ligi takımlarından Juventus’ta forma giyen Hırvat golcü Mario Mandzukic ile ilgili flaş bir transfer tezi ortaya atıldı. Argümana nazaran; golcü oyuncu Alman takımı Borussia Dortmund’a transfer olabilir.

Mandzukic, Juventus’tan ayrılacak

Çizme basınının haberine nazaran; Juventus’ta teknik yöneticilik vazifesine Pep Guardiola’nın geleceği ve  bu gelişmeyle birlikte Mario Mandzukic’in gruptan ayrılan isim olacağı yazıldı. Bayern Münih’te daha evvel birlikte çalışan ikilinin yıldızının hiç barışmadığı ve Mandzukic’in yeni adresininin Borussia Dortmund olacağı öne sürüldü.

Guardiola ile Mandzukic’in yıldızı hiç barışmadı

Mario Mandzukic daha evvel verdiği bir röportajda, “Pep Guardiola ile aramız yeterli değildi. Kendisiyle bir kahve birlikte bir kahve içmeyi bile istemezdim” diye konuşmuştu. Futbolcunun, mesleğiyle ilgili nasıl bir karar vereceği merak konusu oldu.

Mario Mandzukic bu dönem Juventus’ta kaç gol attı?

Mandzukic bu dönem Juventus’ta 27 maçta 9 gol 6 asistlik performans ortaya koydu. 33 yaşındaki Mandzukic, mesleğinde daha evvel Atletico Madrid, Bayern Münih, Wolfsburg, Dinamo Zagreb ve NK Zagreb gruplarının formasını terletmişti. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Başa dön tuşu