Nuri Şahin: ”Ben ve ekibim çok açız”

Yeni sezon hazrlklar kapsamnda almalarna Taylan’da devam edecek olan Borussia Dortmund’da teknik direktr Nuri ahin, kamp sreciyle ilgili aklamalarda bulundu.

Nuri ahin, ”Buraya ulatmzda muhteem karlama Borussia Dortmund’un Tayland’da ne kadar byk olduunu gsteriyor. Burada ksa ama kesinlikle ok gzel vakit geirmeyi sabrszlkla bekliyoruz.”dedi.

Hazrlklar hakknda konuan Nuri ahin,”Hazrlklarmz u ana kadar iyi gidiyor, ileriye doru adm atyoruz. Pazar gn de bir adm daha ileri adm atmak istiyoruz, buradaki matan bunu bekliyorum. Bir ko olarak u anda hangi seviyeye gitmek istediimizi bilmek benim iin nemli. Bunlarn hepsi bir sre ama en bandan itibaren doru ynde ilerlemek gerekiyor.”ifadelerini kulland.

Pazar gn oynanacak hazrlk mayla ilgili konuan Trk hoca, ‘‘Yarnki maa ok profesyonel bir ekilde hazrlanyoruz. Pazar gn oyuncularmzn her birine dakikalar verilmeli ki herkes fiziksel olarak ilerleme gsterebilsin.” yorumunu yapt.

Ekip olarak baarya a durumda olduklarn syleyen tecrbeli hoca, ”Beni tanyanlar biliyor ki benim ve ekibim ok a durumdayz. Biz Borussia Dortmund olarak her zaman ampiyonluklar iin oynamak isteriz. Kendim ve oyuncularm iin beklentilerim son derece yksek.” deerlendirmesinde bulundu.

Nuri ahin szlerini yle noktalad: ”Tayland’a ilk defa geliyorum. Tayland ve Bangkok hakknda pek ok iyi ey duydum. Ne yazk ki burada ok az zamanmz var. Eer bo bir an bulursam elbette buradaki kltrn bir ksmn zmsemeye alacam.”

Başa dön tuşu