Nuri Şahin, Dortmund’un teknik direktörü oldu

Bundesliga takmlarndan Borussia Dortmund, teknik direktrlk grevine Nuri ahin’in getirildiini aklad.

Kulpten yaplan aklamada, grevden ayrlan Edin Terzic’in yerine 2027 ylna kadar Nuri ahin’in getirildiini aklad. Nuri ahin, getiimiz sezonun ortasndan bu yana Edin Terzic’in yardmcln yapyordu.

“BANA DUYULAN GVENDEN TR TEEKKR EDERM”

Borussia Dortmund’un teknik direktrlne getirildii iin ok mutlu olduunu syleyen 35 yandaki Nuri ahin, “Borussia Dortmund’un teknik direktr olmak benim iin byk bir onur. Kulpteki tm sorumlulara bana duyduklar gven iin teekkr etmek istiyorum. BVB’deki grevimi drt gzle bekliyorum. lk gnden itibaren baarmz en st dzeye karmak iin elimizden gelen her eyi byk bir tutkuyla yapacaz.” dedi.

“NUR DORU TEKNK DREKTR!”

Borussia Dortmund Spor Genel Mdr Lars Ricken ise“Nuri ahin gibi gen neslin bir temsilcisine teknik direktrlk grevini devredebildiimiz iin ok mutluyuz. Kendisini son birka yldr antrenrlk kariyerine hazrlad ve yeni grevini byk bir zveriyle yerine getirecek ve takmmz gelitirmeye devam edecektir. Eski takm arkadalar olarak, gven ve hrs ruhu iinde birlikte alacaz. Nuri hem oyuncu hem de yardmc antrenr olarak kulb, personeli ve Dortmund DNA’sn iyi biliyor. Nuri’nin bizim iin doru teknik direktr olduuna inanyoruz.” szlerini sarf etti.

“NUR’YE GVENMZ VE DESTEMZ TAM!”

Borussia Dortmund Sportif Direktr Sebastian Kehl de Nuri ahin’in doru tercih olduunu ifade ederek,“Nuri ahin geen sezon takmmzn UEFA ampiyonlar Ligi’nde finale ykselmesine yardmc oldu. Oyuncu ve yardmc antrenr olarak edindii deneyimlerden BVB’nin nasl altn ve zellikle de baarnn nasl geldiini biliyor. Doal otoritesi ve uzmanl sayesinde takmmza ok iyi eriebiliyor ve birlikte ne zerinde almamz gerektiini biliyor. Nuri’ye gvenimiz ve desteimiz tam!” dedi.

Başa dön tuşu