Bayern Münih’te ayrılık vakti! Açıkladı!

Almanya Ligi kadrolarından Bayern Münih’in Portekizli futbolcusu Renato Sanches, geleceği hakkında dikkat çeken kelamlar söyledi. Cumartesi günü oynanan ve Bavyera grubunun 1-0 kazandığı maçta yalnızca 3 dakika vazife yapan Sanches, ayrılık ihtimalinin güçlü olduğunu vurguladı.

Renato Sanches konuştu, ayrılık sinyali verdi

Bu dönem 26 maçta toplam 514 dakika müddet alabilen futbolcu, teknik yönetici Niko Kovac’ın kendisine talih verme ihtimalinin de düşük olduğunu gördüğünü tabir etti. “Münih’teki mesleğinin sonuna mı geliyorsun?” formundaki bir soruya, “Sanırım o denli. Kiralık ya da satış. Neler olacağını göreceğiz” dedi.

Sanches: “Bana 3-5 dakika oynamak yetmez!”

35 milyon euro karşılığında Alman grubuna gelen Sanches, “Herkes daha fazla oynamak istediğimi biliyor. Bana 3-5 dakika kâfi değil. En sevdiğim şey futbol oynamak. Elimden gelenin en düzgününü her idmanda yapıyorum. Hocamız da arkadaşlarım da bunu biliyor. Her vakit hazır olmak zorundayım. Elbette oynadığım müddet içinde gerekeni yapacağım. Kendime güveniyorum. Talih bulursam da güzel oynuyorum” yorumunu yaptı. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Başa dön tuşu