Nuri Şahin’den Dortmund için itiraf!

Antalyaspor’un ardndan Borussia Dortmund’da yardmc antrenr olarak kariyerine devam eden Nuri ahin, TRT Spor’a aklamalarda bulundu.

“YEN BR YER DEL”

Borussia Dortmund’a gitme srecini aktaran gen futbol adam, “Dortmund benim iin yeni bir yer deil. Doup bydm, futbola baladm, kariyerimin zirvesini yaadm yer. Evim diyebileceim bir yer. O yzden ok bir alma sreci olmad akas. Mutluyum, ok mutluyum. Antalyaspor’da da mutluydum ama burada imdi yeni bir macera, i, hayat ama her ey ok gzel, her ey yolunda. Bizim Adana mandan sonra balayan bir sre oldu bu. Spontane gelien bir ey oldu. Ben de kendimi dinledim. Dncelerimi, hayallerimi…Ailemle konutum, sevdiklerimle fikir alverii yaptm. Byle bir karar aldk.” eklinde konutu.

A MLL TAKIM YORUMU

Nuri ahin, A Milli Takmmzn 2024 Avrupa Futbol ampiyonas’nda malarn Dortmund’da oynamasnn nemli bir avantaj olacan da dile getirdi.

ahin, “Ben ilk kuralar ekildiinde dedim inallah Dortmund’a da ma verirler bize diye, dualarmz kabul oldu. 2 mamz burada oynayacaz. Bizim iin tabii ki byk avantaj Westfalen blgesinde oynamak. zellikle Dortmund gibi bir ehirde oynamak. Eminim hem Trkiye’den hem de Almanya’da yaayan gurbetilerimiz stad dolduracaktr. Biz de orada olacaz tabii ki. Bizim iin byk bir avantaj olacak” diye konutu.

“MONTELLA LE GRTK”

Ay-yldzl ekipten vgyle sz eden Nuri ahin, “ok kaliteli bir milli takmmz ve teknik direktrmz (Vincenzo Montella) var” diye konutu.

ahin, Montella hakknda, “ok sevdiimiz bir insan, fikir alverii yaptmz bir insan. Grmelerimiz oldu, milli takma yeni geldiinde beni teknik ekibinde olup olmamam konusunda fikir alveriinde bulunduk. ok seviyorum, ok sayyorum. Kaliteli bir adam her eyden nce. Bence milli takmmza iyi gelecektir.” ifadelerini kulland.

“SERGEN YALIN’A BAARILAR”

Bitexen Antalyaspor’da iyi bir takm braktklarn kaydeden ahin, krmz-beyazllarn yeni teknik direktr Sergen Yaln’a da baarlar diledi.

Başa dön tuşu