Nuri Şahin yorumu: “Hasta değil, sakat değil ama…”

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Almanya Ligi gruplarından Werder Bremen’de mesleğine devam Nuri Şahin, ekibinin Freiburg’u 1-0 yendiği maçta forma giymedi. Takımda yer almayan futbolcu ile ilgili olarak Bremen grubuna yakın kaynaklar bir kıymetlendirme yaptı. Kalan maçlarda oynayabilecek mi? Gruptan ayrılacak mı? Son gelişmeler ve ayrıntılar haberimizde…

Nuri yorumu: “Hasta değil, sakat değil fakat…”

“Hasta değil, sakat değil lakin takımda da değil” yorumunda bulunan Werder Bremen’e yakın kimi kaynaklar, kadronun orta alanında önemli sorunlar olduğunu ve kalan haftalarda Nuri Şahin’e tekrar baht gelebileceğini yazdı.

Nuri Şahin bu dönem kaç maçta oynadı?

Bremen takımında bu dönem 17 maçta 1348 dakika mühlet alan Nuri Şahin, 4 kere asist yaptı. Öte yandan 30 Haziran 2020 tarihi prestijiyle kontratı bitecek Nuri Şahin’in Fenerbahçe ile büyük ölçüde mutabakata vardığı argüman edilmişti.

Werder Bremen ligde kaçıncı sırada?

Werder Bremen, ligde 26 maçta 21 puan toplayabildi. 17. sırada bulunan Mızıkacılar’ın küme düşmesi durumunda ekipten birçok kıymetli ismin ayrılacağı tabir ediliyor.

Alman basını çok evvelden yazmıştı

Alman basını, Werder Bremen’de oynayan Nuri Şahin ile mukavele yenilenmeyeceğini yazmıştı. Ayrıyeten, Ömer Toprak’ın da takımda tutulma ihtimalinin olmadığı söz edilmişti.

Başa dön tuşu