Schalke karantina 04!

Almanya Ligi’nde kalan maçların tekrar oynanması için geri sayıma geçildi. 16 Mayıs tarihinde lig kaldığı yerden devam edecek. Bundesliga’da ulusal futbolcularımız Ozan Kabak ve Ahmed Kutucu’nun da formasını giydiği Schalke 04, Borussia Dortmund ile oynayacakları derbi öncesinde büsbütün izole olacak.

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Schalke 04, derbi öncesi izolasyonda

Ruhr derbisi öncesinde Schalke’de futbolcular, antrenörler ve başka birtakım profesyoneller, bu akşam (10 Mayıs Pazar) prestijiyle kulübe ilişkin 4 yıldızlı bir otelde karantina alanlarında olacak.

4 yıldızlı otelde kalacaklar

Enfeksiyon riskini olabildiğince azaltmak isteyen Schalke, seyahati biraz uzattı ancak salgından uzak durmayı amaçladı. Her atletin ve profesyonelin yüzünde maske olması dikkat çekerken, kulüp binasındaki otel, Dortmund ile oynanacak maça kadar süreksiz olarak mesken hizmeti görecek.

Schalke ligde kaçıncı sırada?

Schalkede futbolculardan Nassim Boujellab ile ekip yöneticisi Sascha Riether otele girerken görüntülendi. Derbi öncesinde Borussia Dortmund 51 puanla 2. sırada yer alırken, Schalke ise 37 puanla 6. sırada. Şiddetli derbi ise 16 Mayıs Cumartesi günü saat TSİ 16:30’da başlayacak.

Başa dön tuşu