Bayern Münih’ten flaş Mane hamlesi!

Almanya Bundesliga’da üst üste onuncu, toplamda ise 32. şampiyonluğunu elde eden Bayern Münih, sürat kesmeden önümüzdeki yılı planlamaya başladı.
Bavyera takımının Stuttgart ile 2-2 berabere kaldığı maç sonrasında ‘Büyük transfer yapacak mısınız?’ sorusunu cevaplayan Bayern Münih sportif yöneticisi Hasan Salihamidzic, “Sürprizlere kendinizi hazırlayın. Neyin mümkün olup olmadığını görmek zorundayız. Yaratıcı fikirlerimiz var.” tabirlerini kullanmıştı.
Sesler yükselmeye başladı
Bu gelişmeler sonrasında İngiliz ve Alman basınında Salihamidzic’in başındaki ismin Liverpool’un Senegalli yıldızı Sadio Mane olduğu ileri sürüldü.
Merseyside takımı ile 2023 yılında mukavelesi sona erecek yıldız oyuncunun, mukavele görüşmelerinde Salah’a öncelik verilmesinden rahatsız olduğu ve bunun Bayern Münih’in elini güçlendirdiği tez ediliyor.
2016 yılında 34 milyon Pound karşılığında ile imzalayan Mane, ekibiyle çıktığı 265 müsabakada 118 gol, 47 asist ile başarılı bir grafik çizdi. Senegal Ulusal Ekibi ile de 86 maça çıkan Sadio Mane, ülkesiyle Afrika şampiyonluğu da yaşadı. Yıldız oyuncu, Katar’da düzenlenecek Dünya Kupası tertibinde da ülkesini temsil edecek.
Kaynak: beinsports.com.tr / Dış Haberler
Başa dön tuşu