Bayern'de Müller imzayı attı!

Almanya Ligi takımlarından Bayern Münih, deneyimli futbolcu Thomas Müller ile yeni kontrat imzaladı. Yapılan açıklamada Müller ile 2023 yılına kadar süren bir sözleşme imzalandığı duyuruldu.

Rummenigge’den mukavele için teşekkür

EMRAH KARALİNÇ/AJANSSPOR

CEO Karl-Heinz Rummenigge, “Thomas Müller’in 30 Haziran 2023’e kadar uzatılmasından mutluyum. Thomas’a, danışmanı Ludwig Kögl’a emniyetli olmaları sebebiyle teşekkür ediyorum. Oliver ve Hasan da güzel iş çıkardı” sözlerini kullandı.

Salihamidzic: “Müller bizim için özel bir oyuncu”

Bayern’de yönetici olarak vazife yapan Hasan Salihamidzic, “Thomas ile hemfikir olduğumuz için memnunum. Bizim için özel bir oyuncu. Taraftarlarımız için de kıymetli bir figür. Alanda güzel bir önder. Neler yapacağını da biliyoruz. Uzun görüşmeler yapmak zorunda olmamak gerekiyordu. 2023’e kadar devam edeceğimiz için hepimiz mutluyuz” dedi.

Müller: “Bayern benim tutkum”

Öte yandan Müller ise, “Her iki taraf da aşikâr bir his doğrultusunda imzayı attı. Maçlar tekrar başlarsa eminim ki çok başarılı olmaya devam edeceğiz. Bu beni teşvik ediyor. Bayern benim için her vakit 1 numaraydı ve öncelikti. Kulüp de bu türlü gördü. Hayatımın 3’te 2’sini Bayern’e verdim. Bu yüzden birbirimiz için gayret ediyoruz. Burası benim için yalnızca bir işyeri ya da patron değil. Bayern benim tutkum. 2 yıl daha buradayım ve her şeyimi alanda vereceğim” yorumunda bulundu.

Başa dön tuşu