“Yeterince tuvalet kağıdımız var”

Almanya Ligi kadrolarından Werder Bremen’in Finlandiyalı kaptanı Niklas Moisander, koronavirüs tehdidi sebebiyle boş bir basın odasında medya mensupları ve taraftarların sorularını yanıtladı. Moisander, futbol ismine önümüzdeki ayların neler getireceği konusunda belirsizlik olduğunu söyledi. Yaşama hakkının kutsallığına dikkati çeken Moisander, bir de göndermede bulundu.

Moisander: “Futbolun geleceği telaş verici”

Futbolcuların COVID-19 ile gayret edilen şu günlerde fit kalmak için uğraş ettiğine vurgu yapan Moisander, “Önümüzdeki aylarda futbolun ne durumda olacağı belgisiz. Bu elbette telaş verici. Konuttaki günlerime gelince… Eşimin yemek konusunda çok başarılı olması, çocuklarımla daha fazla vakit geçirebiliyor olmam hoş. Bu bir rutin galine geldi. Eğitim programlarıma da konutta devam ediyorum. Bu tabi ki yorucu ve zorlayıcı oluyor” dedi.

Moisander’den uzaktaki sevdiklerine mesaj

Finlandiya’daki ebeveynleriyle çeşitli mecralardan irtibat kurduğunu belirten futbolcu, “Onlara yaşlı olduklarını ve risk kümesinde yer aldıklarını söylüyorum. Fakat; herkes kurallara uymak zorunda. Konutta kalmalılar” tabirlerini kullandı.

Moisander: “Ailem düzgün ve gereğince tuvalet kağıdımız var”

Almanya’da geride bıraktığımız günlerde başta Frankfurt olmak üzere birçok yerde tuvalet kağıdı konusunda bir kriz yaşandığı gündeme gelmişti. Moisander, bu bahiste bir göndermede bulundu. Mızıkacılar’ın kaptanı, “Neyse ki ailem âlâ ve gereğince tuvalet kağıdımız var” sözlerini kullandı. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Başa dön tuşu