Almanya'da yeni koronavirüs vakası!

Almanya’da tabir yerindeyse harikulâde bir hâl var. Futbol ekiplerinde koronavirüs testleri olumlu çıkan birçok isimden gelecek ismine ümitli iletiler geliyor. Eintracht Frankfurt grubu ise COVID-19 sebebiyle kaotik günler geçiriyor. Frankfurt’ta bir ismin testi olumlu çıktı. Bu isim kim? Frankfurt’ta nasıl bir durum var? Ayrıntılar ve gelişmeler haberde…

Frankfurt’ta 1 kişinin koronavirüs testi pozitif

DERLEYEN – EMRAH KARALİNÇ

Eintracht Frankfurt takımı, yaptığı resmi açıklamada testi olumlu çıkan bir isim olduğunu duyurdu. Frankfurt’ta tüm takım, dayanak çalışanı ve birtakım çalışanlar teste tabi tutuldu.

Frankfurt’ta testi olumlu çıkan kişi kim?

Testi müspet çıkan isimle ilgili tezler ortaya atılsa da Frankfurt, hangi ismin testinin olumlu çıktığını açıklamadı. Kulüp, sonraki test sonuçlarının akabinde yeni bir açıklama yapmayı planlıyor.

Karantina uygulaması devam ediyor

Öte yandan test edilen beşerler, 14 gün boyunca karantinaya alındı. Bundesliga’da hatırlanacağı üzere daha evvel Hertha Berlin ve Paderborn takımında de çeşitli olaylar görülmüştü.

Frankfurt basını: Son tuvalet kağıdı savaşı!

Bu ortada, Frankfurt sokakları tüm dünyayı sarsan COVID-19 sebebiyle bomboş kaldı. Frankfurt’taki gazeteler, “Koronavirüs en çok fakirleri ve evsizleri etkiledi. Marketler boşaldı. Hatta son tuvalet kağıdı için bile çaba veriliyor” yorumunu yaptı. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Başa dön tuşu