Felç geçirdi, 15 günde sahalara döndü! Eski Trabzonsporlu…

Süper Lig’de bir devir Trabzonspor forması da giyen Brezilyalı futbolcu Marcelinho, mesleğine 44 yaşında son verdi. Marcelinho, kendisiyle yapılan röportajda çok çarpıcı sözlere imza attı. Bundan sonra ne yapacak? Felç geçirdiğinde alanlara nasıl döndü? İşte Marcelinho’nun o çarpıcı röportajı…

Marcelinho: “Antrenör olarak devam etmek istiyorum”

Halen formda ve fit olduğunu anlatan Marcelinho, “Çok şükür formdayım. Oynamaya devam bile edebilirim. Hertha Berlin’deki kadar süratli değilim lakin güçlü bir vücudum var. Futbola antrenör olarak devam etmeyi planlıyorum” dedi.

Marcelinho felç geçirdi, 15 günde alanlara döndü

2 yıl evvel felç geçiren Marcelinho, “Doktorlar felç geçirdiğimi söyledi fakat 15 gün sonra tekrar alana çıktım. Hekimler ise bana en az 1 ay futbol oynamamam gerektiğini söylemişti. Bu olay hayatımı değiştirdi mi? Biliyorsunuz ben Allah’a inanıyorum. Bu yüzden de kalbim pak ve ruhen de bir sükunetim var” sözlerini kullandı.

Marcelinho: “Para bitince, uydurma dostlar da gitti”

Marcelinho kendisine sorulan, ‘Eskiden çok para kazanıyordunuz. Birebir vakitte cömertçe harcıyordunuz. Bugün durumlar nasıl? sorusuna ise çarpıcı bir karşılık verdi. Brezilyalı, “Be  yeterli durumdayım. Evet hala cömertim. Vaktinde geçersiz dostluklar sebebiyle çok para harcadım. Birçoğu yalnızca kazandığım parayı ve onlara sağlayabileceğim imkanları sevdi. Para bitince, birçoğu da gitti” açıklamasını yaptı.

Türkiye de soruldu…

‘Fransa’da Almanya’da, Türkiye’de ve Breziya’da futbol oynadın. En çok nereyi sevdin?’ sorusuna ise Marcelinho, “Aslında her yer oynadığım yer benim için yeterli bir tecrübeydi. Ancak Berlin benim ikinci konutum. Hertha Berlin de mesleğimde çok farklı bir yere sahip. Nitekim şahane bir 5 yıldı” diye konuştu. 

Marcelinho Trabzonspor'da kaç gol attı?

2006-2007 döneminde Trabzonspor’da 20 maçta 1515 dakika mühlet alan Marcelinho, 3 gol kaydetmişti. Marcelinho, Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra Wolfsburg’un yolunu tutmuştu. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Başa dön tuşu