Emre Can'dan transfer itirafı: “1 saniye bile…”

Almanya Ligi gruplarından Borussia Dortmund’a Juventus’tan transfer edilen Emre Can, kulübünün Liverpool’u çalıştıran Jürgen Klopp ile temas kurduğunu ve tecrübeli teknik adamın kendisiyle ilgili olumlu referans verdiğini bildiğini söyledi. Ayrıyeten Emre Can, transfer devrinde reddettiği dünya devini de açıkladı. Emre Can hangi ekibi 1 saniye bile düşünmeden reddetti? İşte cevabı…

DERLEYEN – EMRAH KARALİNÇ

Emre Can, Dortmund’da önder oyuncu oldu

26 yaşındaki futbolcu, Dortmund’a yaklaşık 25 milyon Euro bedelle transfer oldu. Emre Can, Dortmund grubunda ortaya koyduğu performansla şimdilerde başkan vasıflı oyuncu olarak tanımlanıyor. Kadrosuna da büyük katkı veriyor.

Emre Can: “Klopp’un benimle ilgili kanaati memnun etti”

Alman basınına konuşan Emre Can, “Dortmund’un, dünyanın en büyük teknik yöneticilerinden biri olan Jürgen Klopp ile temas kurduğunu biliyorum. Jürgen’in benim hakkımda olumlu bir kanaate varmış olması beni çok keyifli etti. Esasen 2,5 yıl birlikte çalıştık ve beni çok güzel tanıyor” tabirlerini kullandı.

Emre Can: “Manchester United’ın teklifini 1 saniye düşünmeden reddettim”

Öte yandan Emre Can transfer konusunda çarpıcı bir itirafta bulundu. Futbolcu, “3 Premier Lig ekibinden teklif aldım. Ortalarında Manchester United da vardı. Lakin; Liverpool mesleğim sebebiyle o teklifi 1 saniye bile düşünmeden reddettim” sözlerini kullandı.

Emre Can Dortmund’da kaç maçta oynadı?

Ayrıca Emre Can, Dortmund’a her vakit hürmet duyduğunu da belirtti. Emre Can, Dortmund grubunda bu dönem 7 maça çıktı ve 1 gol attı. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Başa dön tuşu