Schalke – Mönchengladbach (Canlı Skor)

Schalke Mönchengladbach maçı hangi kanaldan canlı izlenecek? Almanya Bundesliga‘nın 18. haftasında ulusal futbolcumuz Ozan Kabak’ın da formasını giydiği Schalke, Veltins Arena’da Mönchengladbach‘ı ağırlıyor. Bu maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler ise maçın şifresiz yayınını araştırmakta. Müsabaka öncesinde konuk grup Mönchengladbach 35 puanla önderin 2 puan gerisinde. Schalke’nin puanı ise 30. S Sport Plus’tan canlı izlenecek maçın canlı simülasyonu haberimizde.

Schalke Mönchengladbach maçı hangi kanaldan canlı izlenecek?

Almanya Bundesliga’nın 18. haftasında Schalke ile Mönchengladbach karşı karşıya gelecek. Saat 22:30’da başlayacak müsabaka S Sport Plus’tan canlı izlenecek…

Schalke – Mönchengladbach (Canlı Skor)

Live Match Tracker 3.0

Schalke 04, Jean-Clair Todibo'yu dönem sonuna kadar kiraladı

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) kadrolarından Schalke 04, İspanya’nın Barcelona kulübünde forma giyen Fransız oyuncu Jean-Clair Todibo’yu dönem sonuna kadar kiraladı.

Alman kulübünden yapılan açıklamada, 20 yaşındaki Todibo’nun 2019-2020 dönemin ikinci yarısında kiralanması konusunda İspanyol takımıyla muahedeye varıldığı söz edildi.

Schalke 04’ün teknik yöneticisi David Wagner, Todibo’nun şu an Avrupa’nın en âlâ genç savunma oyuncuları ortasında yer aldığını belirtti.

Benjamin Stambouli’nin sakatlığının beklenilenden daha uzun sürdüğüne işaret eden Wagner, bundan ötürü bir savunma oyuncusu daha aldıklarını kaydetti. Wagner, genç oyuncunun orta alanda da vazife yapabileceğini aktardı.

SCHALKE MÖNCHENGLADBACH MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Fransa’nın Toulouse grubundan 2019 yılının ocak ayında Barcelona’ya transfer olan genç futbolcu, La Liga’da 4, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de 1 maçta forma giydi.

Nübel, Bayern Münih'e transfer oldu

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) kadrolarından Bayern Münih, gelecek dönem için Schalke 04’de forma giyen kaleci Alexander Nübel’i transfer ettiğini duyurdu.

Bavyera kulübünden yapılan açıklamada, Alexander Nübel ile yapılan görüşmelerde mutabakata varıldığı belirtilerek, 23 yaşındaki Nübel’in 1 Temmuz’dan itibaren Bayern Münih’te forma giyeceği söz edildi.

Nübel’in 5 yıllık kontrata imza attığı aktarılan açıklamada, genç kaleci için transfer bedelinin ödenmeyeceği kaydedildi.

S SPORT PLUS CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Schalke’de dönem sonunda kontratı bitecek Nübel, Bundesliga’da şimdiye kadar 35 maçta vazife aldı.

Almanya 21 yaş altı ulusal grubunun kalesini de koruyan Nübel, burada 17 kere forma giydi.

Başa dön tuşu