Hertha Berlin, Krzysztof Piatek transferinde mutlu sona yakın!

İtalya Serie A takımlarından Milan’ın Polonyalı golcüsü Krzysztof Piatek, İtalyan takımında geçtiğimiz dönemlerde yakaladığı başarıyı bu dönem yakalayamadı. Ekipten ayrılması Ocak ayı transfer periyodunda gündeme gelen Piatek’in hangi ekibe gideceği yavaş yavaş aşikâr oluyor.

Premier Lig gruplarından Tottenham ve Chelsea’nin yakın markajında yer alan Piatek, uzunca mühlet bu iki ekibin gündeminde yer aldı. Harry Kane’in sakatlığından ötürü yedek santrforu bulunmayan Tottenham ve deneyimli bir golcü almak isteyen Chelsea, Piatek’i en çok isteyen iki gruptu.

Sürpriz bir rakip

Premier Lig’e transfer olması beklenen Krzysztof Piatek için ise Bundesliga’dan sürpriz bir kadro devreye girdi. Sky Germany ve Sky Italy’nin haberlerine nazaran Hertha Berlin, Polonyalı golcüyü takımına katmaya çok yakın. Transferin gerçekleşmesi için 27 milyon €’luk bir fiyat konuşuluyor.

Krzysztof Piatek bu dönem Milan formasıyla tüm kulvarlarda 20 maça çıktı. Polonyalı oyuncu bu 20 maçta ise sadece 5 gol kaydedebilirken, 1 de asist yapmıştı.

AJANSSPOR – DIŞ BASIN

Başa dön tuşu