Erling Haaland için bir dev daha sıraya girdi

Şampiyonlar Ligi’nde Malmö’yü 4-0 yenerek savını sürdüren Chelsea, galibiyete rağmen iki yıldızından gelen haberle sarsıldı. Maviler’in iki golcüsü; Romelu Lukaku ve Timo Werner’in birinci yarı bitmeden sakatlanarak oyundan çıkması, menajer Thomas Tuchel’i epeyce zahmete soktu.
Chelsea’de yaşanan bu gelişmenin akabinde gözler bir kere daha Erling Haaland transferine çevrildi. Haaland’a olan ilgisini gizleyemen Thomas Tuchel “Tabii ki sistemli olarak onun hakkında konuşuyoruz zira o kusursuz bir oyuncu ve Şampiyonlar Ligi’nde bizim için büyük bir rakip olan Dortmund’da bir ikon. Gelecek haftalarda neler olacağını göreceğiz” tabirlerini kullandı.
Romelu Lukaku ve Timo Werner’in son durumunun yapılacak denetimlerden sonra açıklanması beklenirken, İngiliz basını bu gelişmenin Haaland transferinin hızlandıracağı görüşünde…
Haaland’ın mevcut mukavelesindeki 64 milyon sterlinlik özgür kalma hususu, Manchester City, Manchester United, Paris Saint-Germain ve Real Madrid üzere çok dev kulüp için cazip bir fırsat olarak gözükürken, Norveçli yıldızın yaz transfer devrini beklemeden Dortmund’dan ayrılacağı söz ediliyor.

(beinsports.com.tr)
Başa dön tuşu