Bundesliga’nın yeni adresi beIN SPORTS!

Bayern Münih, Borussia Dortmund, Leipzig, M’Gladbach, Wolfsburg, Bayer Leverkusen… Robert Lewandowski, Thomas Müller, Erling Haaland, Marco Reus…
Türkiye’nin ve Avrupa’nın birbirinden çekişmeli liglerini sporseverlerle buluşturan beIN SPORTS, gösterişli yayın repertuarına yeni üyeler ekledi.
Avrupa’nın en beğenilen liglerinden Bundesliga, gelecek dönem prestijiyle sporun tüm renklerini izleyicileriyle buluşturan beIN SPORTS’ta olacak.
Alman devlerinin heyecan dolu müsabakaları ve yıldız isimler, beIN SPORTS aracılığıyla futbolseverlere ulaşacak. Geçtiğimiz dönem Avrupa’nın maç başına en fazla gol atılan ligi olan Bundesliga’daki gol düelloları, 2025 yılına kadar beIN SPORTS ekranlarında olacak.
18 kulübün 34 haftalık maratonunda yıldızı parlayan genç gurbetçi futbolcular da hünerlerini beIN SPORTS ekranlarında sergileyecek.
Almanya Bundesliga’nın yanı sıra, Bundesliga 2 heyecanı da yeniden beIN SPORTS ekranlarında yaşanacak. Esaslı alman kulüplerinin Bundesliga’ya yükselmek için verdiği kıyasıya uğraş, bu ekranlar aracılığıyla izleyiciyle buluşacak.
Başa dön tuşu