Beşiktaş’ın Konoplyanka transferi sallantıda! Son durum…

Schalke 04’ten bu yaz ayrılması beklenen Yevhen Konoplyanka’nın ismi aylardır Beşiktaş’la anılıyordu. Yılan öyküsüne dönen transferle ilgili Alman basınından yeni bir haber daha geldi.

Yeni dönem öncesi takımını bir kanat oyuncusuyla güçlendirmek isteyen Beşiktaş, uzun bir süredirYevhen Konoplyanka’nın peşinden koşuyordu. Schalke 04’ün sportif direktörü Jochen Schneider’in 29 yaşındaki futbolcunun transferi için Siyah Beyazlılar’la görüştüklerini doğrulamasının akabinde Alman basınından mevzuyla ilgili gündem yaratan bir haber geldi.

Sky Sport Almanya muhabiri Dirk Grosse Schlarmann, kendisine ilişkin Twitter hesabından paylaştığı haberde “Beşiktaş’ın Yevhen Konoplyanka için yürüttüğü görüşmeler sallantılı bir tabanda ilerliyor. Transfer için yapılacak ödeme, şimdi netlik kazanmadı.” tabirlerini kullandı. Süper Lig takımları için yaz transfer devrinin kapanmasına çok kısa bir mühlet kala Siyah Beyazlılar’ın Ukraynalı yıldızı takımına katıp katamayacağı ise büyük merak konusu. (Fanatik)

#Schalke – Update zu #Konoplyanka:
Der Deal mit #Besiktas steht auf wackligen Füßen, da Zahlungsmodalitäten bislang nicht geklärt werden konnten. #S04 #SSNHD

— Dirk g. Schlarmann (@Sky_Dirk) August 17, 2019

Başa dön tuşu